Bogbestilling

Hvis du godt kunne tænke dig at bestille min bog “Vilje vabler neglelak”, udfylder du blot formularen.
Bogen koster kr. 150,- + eventuel porto kr. 50,-
Du får en mail fra mig med betalingsoplysninger.

Uddrag fra bagsiden af bogen:

JEG KIGGER MIG TILBAGE, da jeg er kommet 200 meter væk fra fjeldstationen. Jeg er alene, mit hjerte banker voldsomt, og jeg er bange. Der stod 1.300 km på skiltet. Lige plud­selig er det ret konkret det hele. Jeg er helt alene i en barsk natur, som bestemmer alt. Hvordan skal jeg nogensinde kunne klare det?

Jeg er allerede forpustet. Pulken er tung. Der er røde kryds på pinde som viser vejen. Hvis der er cirka 50 meter mellem dem, skal jeg passere mere end 25.000 kryds, før jeg er ved Sveriges nordligste punkt. En fuldstændigt uoverskuelig betragtning!

Med pulken pakket med frysetørret mad, et års forberedelse og rendyrket eventyrlyst er jeg taget af sted for at prøve kræfter med naturen og med mig selv. Målet er klart: Jeg vil være den første dansker, der gennemfører Vita Bandet.

Dette er historien om 66 dage og 1.365 km alene på ski gennem den svenske vildmark. Om mod og minusgrader, udholdenhed, vilje og vabler – og om den følelse af absolut frihed og uovervindelighed som opleves allerstærkest ude på tur.

  1. (required)
  2. (required)
  3. (required)
  4. (required)
  5. (required)
  6. (valid email required)
  7. (required)