Eventyr

Der findes så ubeskriveligt mange muligheder for at komme ud på eventyr og for mig handler det om at komme ud i naturen. Om at komme ud, hvor der er højt til loftet og frihed til bare at være. Storslåede naturoplevelser og ikke mindst mødet med andre mennesker som også har en passion for frisk luft.

For mig findes der både store og små eventyr. Nogen gange har jeg kun et par dage til at komme ud på tur. Andre gange planlægger jeg det helt store eventyr. For mig starter eventyret allerede, når landkortene findes frem, paklisterne skrives og grejet vejes af. Ofte sås spiren til næste eventyr allerede, når jeg vender hjem fra tur. For jeg kunne jo også lige…. Bag hver en top og for enden af hver en dalgang venter eventyret.

En stor del af at komme ud på eventyr handler for mig også om at dele det med andre. Desværre er der af og til langt imellem dem som kan og vil afsætte tid til at komme med ud på længere ture. Derfor har jeg også været alene af sted. Fordelen ved dette er faktisk, at man undervejs er bedre til at komme i snak med dem man møder. Der opstår noget særligt, når mennesker mødes med en rygsæk på ryggen.

Nogen af de bedste vandreture har naturligvis været med min mand og vores to børn. At være på tur med børn er ganske enkelt en enestående chance for fællesskab uden forstyrrelser som wifi, mobil og andre moderne bekvemmeligheder. Vores børn kom med første gang da de var 7-8 år gamle og de kan sagens klare at gå med oppakning i den alder. Nu er de så blevet teenagere, men selv da er det muligt at have nogle skønne dage sammen i fjeldet.

Jeg har valgt at skrive, når jeg er ude på eventyr. Så du også kan blive inspireret til at gøre alvor af dine drømme om ture i det fri. Her finder du links til hver enkelt enventyr jeg har været ude på:

Hundeslædetur i Lapland 2022