Glad trailløber og fjeldfreak

Velkommen til min verden.

Jeg hedder Mette Fosvald og er inkarneret friluftsmenneske med hang til de svenske fjelde. Jeg har vandret det nordligste Sverige tyndt siden jeg var fire år og har siden hen også være på utallige ture på ski, både fra hytte til hytte og i telt. De senere år er det blevet til flere løbeture med meget let oppakning. Netop muligheden for at kunne løbe fra hytte til hytte i Sverige og også i Norge, tiltrækker mig meget, fordi det giver mulighed for at opleve større strækninger i fjeldet, men med lettere oppakning.

Jeg har især været i Abisko / Kebnekaise området både sommer og vinter, men også Sarek og Jämtlandsfjeldene har haft besøg af mig. Jeg har både været på tur med børn, venner og alene.

Netop løbeturene i fjeldet har gjort mig bedre til at optimere min oppakning og grej, så jeg behøver mindst muligt med på mine ture uden at jeg går på kompromis med komforten. Jeg har også fået øjnene op for at optimere min turmad. Det betyder, at jeg tørrer min egen mad, hvilket er en helt særlig tilfredsstillelse, når jeg er på længere ture, hvor frysetørret mad er et must.

Med denne blog ønsker jeg at inspirere andre til at komme ud på eventyr i fjeldet på alle årstider, både i vandrestøvler, på ski og i løbesko. Jeg har ofte selv søgt og fundet information til mine eventyr på andres blog. Med denne blog ønsker jeg at give mine erfaringer videre til gavn og glæde for andre fjeldfreaks.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du gerne vil vide mere om et af mine eventyr.