Mine eventyr

For mig findes der både store og små eventyr. Nogen gange har jeg kun et par dage til at komme ud på tur. Andre gange planlægger jeg det helt store eventyr. For mig starter eventyret allerede, når landkortene findes frem, pakkelisterne skrives og grejet vejes af. Ofte sås spiren til næste eventyr allerede, når jeg vender hjem fra tur. For jeg kunne jo også lige…. Bag hver en top og for enden af hver en dalgang venter eventyret.

Jeg har valgt at skrive, når jeg er ude på eventyr. Så du også kan blive inspireret til at gøre alvor af dine drømme om ture i det fri. Her finder du links til hver enkelt eventyr jeg har været ude på (Jeg er ved at samle mine ture, så du kan læse dem hver for sig uden at skulle kende årstal og måneder).

Vita Bandet
1.365 kilometer alene på ski i vildmarken. En svensk klassiker der kræver god tid, erfaring med vinterfjeld og masser af viljestyrke. Det blev til 66 uforglemmelige dage på ski fra Grövelsjön til Treriksröset i det allernordligste Sverige.  Læs mere.

Gröna Bandet
Sveriges svar på Caminoen er denne 1300 kilometer lange vandring gennem de svenske fjelde. Det blev til 44 fantastiske dage ude på tur med let oppakning og store oplevelser.  Læs mere.

Hundeslædetur i Lapland
Jeg har altid drømt om at stå bag mit eget hundespand og glide af sted gennem snedækkede fjelde. I foråret 2022 blev drømmen til virkelighed og det var en kæmpe oplevelse sammen med de skønneste hundeLæs mere.

Forårsskitur i Lapland
Skitur til den del af Kungsleden som nok er mindst besøgt, nemlig strækningen fra Adolsfström til Kvikkjokk. Det blev lidt anderledes end planlagt, men en skøn uge med perfekt skiføre, smukke udsigter og hyggelige hytteovernatninger. Læs mere.

received_1896062043917947

En smuttur på Kungsleden
Hvad gør man, når fjeld-abstinenserne bliver for store og man kun har to dages ferie tilbage? Man pakker let og tager første fly til Kiruna og  går turen fra Abisko til Kebnekaise i rask trav. En skøn 4 dages efterårstur i Lapland. Læs mere.

20200913_110607