Dag 12 / 13 km / Stora Sjöfallet – Saltoluokta

DEL

Vågner kl. 4 fordi pløkkerne har løsnet sig og vinden tager teltet. Får lagt sten på og kryber i sovepose for at sove lidt mere. Savner min hovedpude, men bruger det frysetørrede mad jeg hader, som pude. Så har det da en berettigelse! Op igen og fastgøre telt. Kl 7 pakker jeg alt sammen og indtager baderum på fuldstændig øde campingplads. Gulvvarme og strøm er godt!

Løber lidt over 8. Har problemer med fiber i højre lår. Det gør nas. Kan ikke løbe hele tiden. Der er stænger i vejkanten og jeg laver aftale med mig selv. Løb 3 stænger, gå 1. Ændrer aftale. Løb 2, gå 1. Går da jeg møder stor flot ræv på vejen. Kl 10 er jeg fremme ved båd det afgår kl 11. Får mit varme tøj på men fryser. Snakker med to det skal op på jagt.

Endelig fremme på Saltoluokta fjeldstation – en lille perle i fjeldverdenen. Tager varmt bad, men begår brøler ved at vaske mit hår i håndsæbe. Dårlig idé! Spiser frokost – laks, pasta, kartofler. Endelig over med båden for at hente Ole. Hvor jeg dog er taknemmelig for at han er her! På besøg i min sovepose.

Vi slår telt op og snakker. Har virkelig brug for krammer. Vi spiser middag og lægger slagplan i biblioteket, hvor gulvet knirker og lyset er svagt. Hopper i soveposerne og jeg sover så godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.