Dag 8 / 35 Km / Abisko – Alesjaure

DEL

Starten af Kungsleden ligger bogstaveligt talt for mine fødder. Står tidligt op og får pakket rygsækken. Stor morgenbuffet indtages og mega madpakke til dagen pakkes med det resultat at min rygsæk er alt for tung. Smider mine bukser der alligevel er for store ud samt reducerer min morgenmadsration. Får talt med Ole og føler mig så langt fra sej som man kan være. Er nærmest irriteret over min egen blødhed. Gad godt være lidt mere hårdkogt! Sådan på den B.S. agtige måde.

Starter ved porten til Kungsleden i gråvejr. Solen forsvandt med Smadar. Løber faktisk. Nogen vil sikkert vide hvor hurtigt? Ca 5,5 km/timen med 11 kg i rygsækken. Ikke noget racer tempo men det er sådan jeg kan. Der er folk på ruten. Det er jo en slags motorvej i fjeldet og jeg ligger i overhalingsbanen.

Holder en kort madpause ved broen efter Abiskojaure. Må tage lidt Ibrufen og en stor Nutella mad. Så er der energi i kroppen til 20 km mere. Overhaler alle på vej til næste hytte, så selvom jeg indimellem må gå så går jeg stærkt. Spiser igen en klemme og snart er jeg ved bådstranden 5 km Før hytten. Føler mig stærk. Kommer ind efter 6 1/2 time. 35 km.

I hytten sidder fire gutter. De spørger naturligvis hvor jeg er kommet fra. Jeg svarer Abisko. Jamen hvor er du kommet fra i dag? Abisko svarer jeg en gang til. Så var vi ligesom på talefod? Jeg kommer i sauna og får spist lidt frysetørret. Tidlig i seng med en krimi. Det var en overskudsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.